Dnešní akce zájezdů

Vyberte si zájezd s výraznou slevou:

od 6 420 Kč

TURECKO - Last Minute

od 16 120 Kč

KAPVERDY - Last Minute

od 9 900 Kč

KYPR - Last Minute

od 29 230 Kč

MALEDIVY - Last Minute

Maledivy letecky

Maledivy hotel

Země:

Maledivy

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 31 070 Kč

Turecko letecky

Turecko Hotel

Země:

Turecko

Délka:

od 5 dní

Cena:

od 8 520 Kč

Kypr letecky

Kypr Hotel

Země:

Kypr

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 12 490 Kč

Kapverdy letecky

Kapverdské ostrovy

Země:

Kapverdské o.

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 18 690 Kč

Last minute dovolená - Online srovnání nejlevnější

Last minute dovolená nejlevnější - Plánujete vaši dovolenou, ale ještě nejste pevně rozhodnuti, v jaké zemi ji strávíte? Prohlédněte si nabídku last minute zájezdů do zemí celého světa.

Z nabídky levných zájezdů doporučujeme Bulharsko dovolená, Chorvatsko last minute a dovolenou v Černé Hoře. Oblíbená jsou také letoviska ve Španělsku, Řecku a v Itálii.

Online srovnání přes internet, nejlevnější

Toužíte-li po exotické dovolené v tropickém ráji, pak nepřehlédněte last minute zájezdy na Maledivy, do Dominikánské republiky a dovolenou na Seychelách. Z dalších destinací vybíráme Egypt, Turecko, Mauritius, Čínu, Spojené arabské emiráty, Thajsko a Kanárské ostrovy.

Last minute zájezdy - objednání přes internet

Výběr a objednání dovolené na internetu má několik výhod. Ceny zájezdů jsou obvykle nižší než u kamenných CK. Nabídky cestovních agentur jsou značně širší než u jednotlivých CK. Všechny nabízené zájezdy jsou od ověřených a pojištěných cestovních kanceláří.

Nezávaznou objednávku last minute dovolené můžete zadat v klidu domova, bez strestu a přesvědčování ze strany CK. Věříme, že svou dovolenou vyberete podle svého gusta a strávíte několik týdnů na krásných místech po celém světě.

Aktuální nabídka last minute zájezdů.

Zájezdy k moři - letní dovolená na pláži

Jelikož je Česká republika vnitrozemský stát bez přístupu k moři, drtivá většina obyvatel volí jako svou letní dovolenou právě zájezd k moři.

Chcete-li strávit dovolenou u Středozemního moře, pak vás jistě zaujmou zájezdy na riviéry Ligurského moře, Tyrhénského moře (pláže slunné Itálie), Jaderského moře (Itálie, Chorvatsko), Iónského moře (oblíbené Řecko), Egejského moře a Krétského moře. Nemůžeme opomomenout ani Baleárské souostroví (nejznámější Mallorca a Menorca).

Zajímavou volbou může být dovolená v Bulharsku, které se pyšní čistým mořem i plážemi (doporučujeme Primorsko a Slunečné pobřeží). V případě vzdálenější exotické dovolené zvažte návštěvu ostrova Hispaniola, především tedy krás Dominikánské republiky.

(2010 - 2024)