Dnešní akce zájezdů

Vyberte si zájezd s výraznou slevou:

od 6 420 Kč

TURECKO - Last Minute

od 16 120 Kč

KAPVERDY - Last Minute

od 9 900 Kč

KYPR - Last Minute

od 29 230 Kč

MALEDIVY - Last Minute

Maledivy letecky

Maledivy hotel

Země:

Maledivy

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 31 070 Kč

Turecko letecky

Turecko Hotel

Země:

Turecko

Délka:

od 5 dní

Cena:

od 8 520 Kč

Kypr letecky

Kypr Hotel

Země:

Kypr

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 12 490 Kč

Kapverdy letecky

Kapverdské ostrovy

Země:

Kapverdské o.

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 18 690 Kč

Bibione Itálie - Last Minute Zájezdy - Nejlevnější porovnání

Bibione je nádherné město ležící v severovýchodní Itálii na pobřeží Jaderského moře. Od hranic České republiky je město ve vzdálenosti 600 km. Nachází se zhruba 85 km východně od Benátek. Bibione obývá kolem dvou tisíc obyvatel, ostatní lidé pohybující se ve městě zejména v létě jsou převážně turisté přijíždějící ze všech koutů světa. Městem protéká řeka Tagliamento. Město je rozděleno do čtyř částí, které umožňují turistům lepší orientaci. První část je situovaná na východě a nazývá se Bibone Pineda a druhou částí je oblast lázní Lio del Sole. Třetí část je střed města, který je nejvíce osídlený a nese název Bibione Spiaggia a poslední část představuje západ města, který je pojmenován Lido dei Pini.

Nejlevnější Last Minute v Itálii

Najdeme zde krásnou osmikilometrovou písčitou pláž, která je obklopena hustými lesy. Na pláži máte k dispozici lehátka a slunečníky, které vám zpříjemní pobyt u moře. Díky její oblíbenosti a vzhledu patří mezi nejdůležitější pláže v Itálii. V Bibione je koupání označeno hodnocením tzv. Modrá vlajka Evropy. Mimo pláže můžete využít stezky pro in-line bruslení a užijete si toho mnohem víc. Bibione je zkrátka město pro každého.

Historie Bibione

Na místě, kde dnes stojí město Bibion, byly na začátku 20. století velké bažiny plné komáru a hmyzu. Později se zde nechaly vysadit rychlo rostoucí stromy, byly zde vysázeny trávníky a v 80. letech začala výstavba hotelů a budov. Hotely měly zpočátku nízké ceny za pokoje, cílem bylo získání mnoha turistů, následně ceny vzrostly. Dnes město přilákalo české, slovenské či polské turisty.

Volný čas Bibione

V Bibione si každý najde způsob, jak strávit svůj volný čas. Většina turistů jej tráví na pláži u moře či bazénu. Jestliže však chcete vyzkoušet něco jiného, nabízí se vám spousta možností. Můžete se vydat do města na nákupy, protože v Bibione je mnoho obchodů s oblečením, což ocení zejména ženy. Také jsou zde pořádány taneční večery či výlety do okolí. Svým přátelům můžete z dovolené přivést suvenýr, který zakoupíte ve stánku se suvenýry, jichž je ve městě mnoho. Dále se můžete vydat do restaurací či barů a ochutnat místní jídlo a pití. Milovníci sportu jistě ocení mnoho druhů vodních sportů či cyklistiku.

Výlety Bibione

Můžete se vydat do Lido dei Pini, což je moderní část města s majákem. Dále můžete zavítat do Spiaggia, největší část Bibione, kde můžete navštívit vyhřívaný bazén či zajít na velké tržiště. Můžete zavítat i do dalších částí města, kde jistě spatříte mnoho zajímavostí. Pokud se chcete vydat mimo město, určitě se vydejte do nedalekých Benátek.

Ubytování Bibione

V Bibione si můžete vybrat různé druhy ubytovacích zařízení. Máte k dispozici rozsáhlé hotelové komplexy, které uspokojí i náročnou klientelu. Ale také zde naleznete levnější ubytování, jako jsou tříhvězdičkové hotely či penziony.

Pláže Bibione

Jemně písčitá pláž dlouhá osm kilometrů je rozdělena na 43 tzv. sektorů. Po pláži jsou rozmístěné modré budky, v nichž si turisté mohou zapůjčit slunečníky. O čistotu a vzhled okolí se na pláži stará osmnáctičlenná skupina, která je identifikovaná žlutými tričky. Plavčíky poznáme většinou podle modrých triček.

Památky Bibione

Bibione se může pyšnit zejména částí Caorle, kde si můžete prohlédnout jednu z nejvýznamnějších památek ve městě, a to katedrálu svatého Štěpána, která byla postavena v byzantském stylu. V katedrále můžete zhlédnout zlatý oltář, obraz poslední večeře od Georgia Lazzariniho a na zdi můžete vidět malbu Madonny sídlící na trůnu. Další pamětihodností v katedrále je dřevěný krucifix pocházející z 15. století.

Druhou významnou památkou v Bibione je kostel panny Marie situovaný na mořském pobřeží. Ve středověku měl kostel ve vlastnictví tři hlavní lodě, ale současné napodobeniny lodí pochází z 18. století. Ročně se zde slaví tzv. slavnost znovuzrození, kde můžete zhlédnout i ohňostroj. Jednou za pět let můžete navštívit slavnost tzv. Andělské panny, tuto tradici stanovil papež Jan XXIII.

Porovnejte si nabídky zájezdů a vyberte si nejlevnější. Nejvýhodněji vycházejí last minute nabídky za nejlevnější ceny na trhu.

(2010 - 2024)