Dnešní akce zájezdů

Vyberte si zájezd s výraznou slevou:

od 6 420 Kč

TURECKO - Last Minute

od 16 120 Kč

KAPVERDY - Last Minute

od 9 900 Kč

KYPR - Last Minute

od 29 230 Kč

MALEDIVY - Last Minute

Maledivy letecky

Maledivy hotel

Země:

Maledivy

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 31 070 Kč

Turecko letecky

Turecko Hotel

Země:

Turecko

Délka:

od 5 dní

Cena:

od 8 520 Kč

Kypr letecky

Kypr Hotel

Země:

Kypr

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 12 490 Kč

Kapverdy letecky

Kapverdské ostrovy

Země:

Kapverdské o.

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 18 690 Kč

Johor, Malajsie - Nejlevnější dovolené a zájezdy - Online srovnání

Nejlevnější dovolené a zájezdy Johor

Třetí největší stát Malajsie naleznete na jihu malajského poloostrova. Své jméno Johor dostal podle řeky Sungei Johor, která je nejdelší v zemi. Díky svým rozlehlým plantážím Johor patří mezi velmi významné ekonomické centrum země. Hlavní město Johor Baru je druhým největším a zároveň nejobydlenějším místem Malajsie.

Hrad Johor

Říká se, že sultán Mahmud Shah, poslední vládce, založil Johor, když byl přinucen uprchnout před Portugalci v roce 1511. Po jeho smrti, syn sultána Aladin Riayat Shah přesunul hlavní město do Kota Tinggi v Hohoru. V průběhu své vlády vybudoval silné království a Johor se stal prominentním státem Malajsie.

Co v Johoru navštívit?

JOHOR BAHRU

Znám jako JB je Johor Bahru je hlavním městem Johoru a zároveň turistickou destinací se světovými hotely, moderními nákupními zónami, restaurace a zábavnými parky.

Johor Bahru je jižním vstupem do Malajsie a v poslední době se stal vyhledávaným místem zejména pro nákupy a zábavu pro návštěvníky ze Singapuru. Nejzajímavějšímí atrakcemi ve městě jsou historické stavby a jejich architektura, které se nachází v peší vzdálenosti od nákupních center.

PASIR GUDANG

Asi 40 km od Johor Bahru se nachází Pasir Gudang, který je domovem závodního okruhu. Každoročně se zde koná světový závod na motocyklech.

KUKUP

Město se nachází na jihozápadní části Malajsie a je znám jako rybářská vesnice, kde většína domů je postavena na sloupech. Kukup je také slavný pro své rybí farmy a restaurace, které nabízí výborné rybí pokrmy.

MUAR

Jen několik několik málo hodin jízdy na sever od Johor Bahru, se nachází historické město Muar, které si dochovalo svůj historický půvab. Muar je také oblíbenou zastávkou pro všechny cestovatele neboť nabízí jedinečnou příležitost pokochat se krásnými západy slunce a vychutnat si místní pokrmy z ryb.

Toto kouzelné město je také známo pod jménem Bandar Maharani, které mu v roce 1884 dal sultán Abu Bakar, když bylo královským městem.

V případě, že se zajímáte o bylinky a koření, pak se vydejte do ráje bylinek a koření, který se nacházájí jen několik kilometrů od Muaru. Tato farma, která má rozlohu 1000 hektarů je domovem více než 100 druhů léčivých bylin a rostlin. Místní průvodci poradí všem návštěvníkům, která bylinka je dobrá pro léčení konkrétních problémů.

Využijte naše online srovnání. Výsledkem vám budou nejlevnější dovolené a zájezdy do Johor (Malajsie). jednejte co nejrychleji, nejlevnější zájezdy jsou rychle vyprodány.

(2010 - 2024)