Dnešní akce zájezdů

Vyberte si zájezd s výraznou slevou:

od 6 420 Kč

TURECKO - Last Minute

od 16 120 Kč

KAPVERDY - Last Minute

od 9 900 Kč

KYPR - Last Minute

od 29 230 Kč

MALEDIVY - Last Minute

Maledivy letecky

Maledivy hotel

Země:

Maledivy

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 31 070 Kč

Turecko letecky

Turecko Hotel

Země:

Turecko

Délka:

od 5 dní

Cena:

od 8 520 Kč

Kypr letecky

Kypr Hotel

Země:

Kypr

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 12 490 Kč

Kapverdy letecky

Kapverdské ostrovy

Země:

Kapverdské o.

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 18 690 Kč

Malajsie Svatba - Romantická svatba v Malajsii

Malajsie nabízí ideální podmínky pro pohádkově romantickou svatbu a strávení svatební cesty.

V Malajsii naleznete spoustu svatebních agentur, které pomohou zorganizovat svatbu třeba dle čínských, malajských, indiánských nebo západních tradic. K uspořádání svatby právě v Malajsii také láká velké množství romantických míst.

Mnoho hotelů v Malajsii nabízí svatební pobyty, jejichž součástí je transfer z letiště, oficiální přivítání v hotelu květinami a nápojem, košem ovoce v luxusním svatebním pokoji. Ve svatebních balíčcích budoucí manželský pár také dostane snídaně do postele, pobyt v lázních a romantickou večeři pro dva.

Zamilovaný pár

Některé hotely vám ve svatebním balíčku také nabídnou služby fotografa, svatební dort, album svatebních fotografií, kadeřníka pro nevěstu a vše ostatní co ke svatbě patří.

Pro zařizování svatby můžete také využít služby svatebních koordinátorů, kteří rádi pomohou s uspořádáním svatby. V Malajsii je jich velké množství a jejich ceny za služby jsou také přijatelné.

Před zařizování své svatby je dobré si zjistit zda svatba uzavřená v Malajsii bude v ČR nebo SR uznaná a také jaké jsou nutné dokumenty pro uzavření manželství. Podrobné informace o dokumentech nutných pro uzavření svatby v Malajsii poskytne každá malajská ambasáda.

Jakmile řeknete své "ano", pak se už můžete vydat na některý z romantických ostrovů, které Malajsie nabízí. Ostrovy jsou tak kouzelné, že nově oddaný manželský pár se zde bude cítit jako v ráji, kde nebude rušen okolím.

Odpočinek

Pokud chcete mít fantastickou dovolenou, pak Malajsie je tím pravým místem pro vás.

Cestovatelský tip

Malajsie je ideálním místem pro uspořádání svatby z toho důvodu, že konkurence svatebních koordinátorů je zde vysoká a ceny jsou tlačeny na nízkou úroveň v porovnání s Evropou. Většina hotelů nabízí také svatební pobyty za výhodné ceny.

(2010 - 2024)