Dnešní akce zájezdů

Vyberte si zájezd s výraznou slevou:

od 6 420 Kč

TURECKO - Last Minute

od 16 120 Kč

KAPVERDY - Last Minute

od 9 900 Kč

KYPR - Last Minute

od 29 230 Kč

MALEDIVY - Last Minute

Maledivy letecky

Maledivy hotel

Země:

Maledivy

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 31 070 Kč

Turecko letecky

Turecko Hotel

Země:

Turecko

Délka:

od 5 dní

Cena:

od 8 520 Kč

Kypr letecky

Kypr Hotel

Země:

Kypr

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 12 490 Kč

Kapverdy letecky

Kapverdské ostrovy

Země:

Kapverdské o.

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 18 690 Kč

Itálie - Vydejte se na nejlevnější dovolenou, Srovnání cen

Itálie je díky malé vzdálenosti od naší republiky jednou z nejvíce navštěvovaných zemí českými turisty. Každý rok zde tráví svou letní dovolenou u moře několik set tisíc Čechů.

Tradičním místem pro letní dovolenou je středisko Bibione, kde můžete navštívit také celoroční termální lázně. Dalším oblíbeným cílem last minute zájezdů je Rimini, součást Adriatické riviéry. Za návštěvu také stojí architektonické skvosty ve Florencii, Benátkách či v Římě.

Zvažte také možnost krátkodobé dovolené, například víkend v Římě nebo eurovíkend v Benátkách.

Vyberte si z široké nabídky last minute zájezdů do Itálie ještě dnes, přes internet v pohodlí domova.

Počasí v Itálii

Počasí je také jeden z faktorů, které přitahuje tisíce turistů. Vzhledem k velké rozloze státu máte možnost strávit svou dovolenou v jakémkoliv podnebním pásu, ať už mírné podnebí na severu či subtropické na jihu země. Alpy jsou situované v mírném pásu, což přispívá ke sněhové pokrývce.

Itálie leží v subtropickém středozemním pásu, přesto je podnebí Itálie zejména díky výškovým rozdílům různorodé. Poněkud chladnější je oblast Pádské nížiny a Alp. Setkáme se zde s velkými teplotními výkyvy mezi dnem a nocí. Jinak nás čekají teplá suchá léta a mírné zimy bohaté na srážky. V dubnu se teploty pohybují kolem 18°C, v červenci vyšplhají až na teploty okolo 30°C. Průměrná teplota vody v letních měsících je 25°C. Je větší pravděpodobnost, že zahlédneme sluneční svit než stinné mráčky.

Srovnání cen dovolené v Itálii

Na začátku stránky vyplňte formulář. Srovnáte si tak nabídku dovolených a získáte tu, která je v tento moment nejlevnější. Jednejte rychle, nejlevnější nabídky mizí obratem. Vydejte se do Itálie na levnou dovolenou ihned.

(2010 - 2024)