Dnešní akce zájezdů

Vyberte si zájezd s výraznou slevou:

od 6 420 Kč

TURECKO - Last Minute

od 16 120 Kč

KAPVERDY - Last Minute

od 9 900 Kč

KYPR - Last Minute

od 29 230 Kč

MALEDIVY - Last Minute

Maledivy letecky

Maledivy hotel

Země:

Maledivy

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 31 070 Kč

Turecko letecky

Turecko Hotel

Země:

Turecko

Délka:

od 5 dní

Cena:

od 8 520 Kč

Kypr letecky

Kypr Hotel

Země:

Kypr

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 12 490 Kč

Kapverdy letecky

Kapverdské ostrovy

Země:

Kapverdské o.

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 18 690 Kč

Italské regiony - Basilicata, Benátsko, Kalábrie, Kampánie, Lazio, Ligurie, Lombardie, Marche, Molise, Piemont, Sicílie, Toskánsko, Umbria, Emilia-Romagna, Friuli-Venezia Giulia

Basilicata

Basilicata je italský region nacházející se na jihu Itálie mezi Kampánií a Puglií. Region je převážně hornatý a kopcovitý, ale také vám nabízí malebné pláže, která vám nabízí příjemnou dovolenou strávenou u moře. Oblast je oblíbená díky čistotě okolí a moře.

Benátsko

Benátsko je region rozkládající se v severní části Itálie a na jeho jižních hranicích pramení řeka Pád. Turisty si tato oblast přiláká křišťálově čistým mořem, horami, malebnou krajinou a také historickými památkami. Cílem většiny turistů je hlavně romantické město Benátky.

Emilia-Romagna

Emilia-Romagne je region nacházející se na severu Itálie. Tato oblast je méně známá, lidé sem jezdí spíše za historickými místy s krásnými antickými památkami, mezi tato místa patří Bologna, Ravenna, Modena, Parma, Ferrara či Piacenza. Region se také přezývá jako „Břicho Itálie“ díky své kuchyni a specialitám.

Friuli-Venezia Giulia

Friuli-Venezia Giula je italský region ležící na severovýchodě. Tato oblast vznikla až po druhé světové válce, kdy byly spojené dvě tehdejší oblasti. Milovníci historie a kultury si jistě přijdou na své a doporučujeme vám navštívit města Terst, Udine či Gorizia.

Kalábrie

Kalábrie je region ležící na jihu Itálie a tvoří takzvanou špičku boty. V této oblasti se cestovní ruch neustále rozvíjí, zejména díky krásným písčitým a oblázkovým plážím, které jsou lemované křišťálově čistým mořem. Ubytovací zařízení jsou většinou moderní, protože jsou nedávno postavené. Určitě při návštěvě této oblasti nebudete litovat.

Kampánie

Kampánie je oblast rozkládající se na jihu Itálie. Příznivci historie si jistě přijdou na své, protože zde stojí mnoho památek pocházející jak z doby řecké kolonie, tak i z gotiky. Centrum celého regionu tvoří Neapol, která je také cílem mnoha turistů.

Lazio

Lazio se nachází ve střední Itálii a v tomto regionu leží také hlavní město Řím. Můžete si užít příjemnou dovolenou strávenou u moře, také putování za antickými památkami. Vydat se můžete i do oblasti Castelli Romani, kde máte možnost zhlédnout pohoří sopečného původu Colli Albani.

Ligurie

Ligurie patří mezi severoitalské oblasti sousedící s Francií. Rekreanty zejména láká čistota moře a písčité pláže. Najdete zde jedny z nejkrásnějších míst pro koupání. Svůj volný čas můžete strávit i v přírodě nebo se vydat na procházku do parku.

Lombardie

Lombardie se nachází na severním okraji pomyslné italské boty. Region není centrem turismu, ale průmyslu. Ale určitě si zde užijete zimních sportů, můžete se vydat do přírody. Máte možnost navštívit místní národní parky. Udělejte si také procházku ke krásným jezerům, jako je například Como či Garda.

Marche

Region Marche leží ve střední Itálii. Milovníci historie a kultury by měli do této oblasti zavítat. Jestliže máte rádi přírodu, vydejte se do národních parků, navštivte pevnosti a hrady. Zhlédněte i přírodní krápníkovou jeskyni nesoucí název Grotte di Frasassi.

Molise

Molise je druhý nejmenší italský region ležící ve středovýchodní Itálii. Při návštěvě objevíte přírodní krásy a jistě navštivte národní parky. Také se do této oblasti jezdí na hory. Užít si samozřejmě můžete i moře a pláže. Je jen na vás, jak svůj volný čas budete trávit.

Piemont

Piemont je italská oblast rozkládající se na severozápadu. Zábavu si zde užijí spíše turisté milující procházky po horách. Střetávají se zde dvě italská pohoř, a to Alpy a Apeniny. Také se můžete vydat k jezeru Lago Maggiore. Piemont je také známý po celé Itálii díky sladkostem.

Sicílie

Sicílie je největší a nejznámější ostrov Itálie, který je situovaný jižně od Itálie. Užijete si nejen lenošení na plážích u moře, ale také památek a historie. Ostrov vám skrývá mnoho krásných míst, které jistě stojí za návštěvu.

Toskánsko

Toskánsko je dalším regionem Itálie, který vám nabízí písčité pláže a krásnou přírodu. Zejména zde zhlédnete olivovníky a vinice. Pro Toskánsko jsou typické venkovské domy, cypřiše a také klikaté cesty.

Umbria

Umbria je italská oblast ležící ve střední Itálii. Nabízí vám národní parky, ale také mnoho kulturních a architektonických zajímavostí.

(2010 - 2024)