Dnešní akce zájezdů

Vyberte si zájezd s výraznou slevou:

od 6 420 Kč

TURECKO - Last Minute

od 16 120 Kč

KAPVERDY - Last Minute

od 9 900 Kč

KYPR - Last Minute

od 29 230 Kč

MALEDIVY - Last Minute

Maledivy letecky

Maledivy hotel

Země:

Maledivy

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 31 070 Kč

Turecko letecky

Turecko Hotel

Země:

Turecko

Délka:

od 5 dní

Cena:

od 8 520 Kč

Kypr letecky

Kypr Hotel

Země:

Kypr

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 12 490 Kč

Kapverdy letecky

Kapverdské ostrovy

Země:

Kapverdské o.

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 18 690 Kč

Gastronomie a restaurace v Malajsii - Tradiční kuchyně

Malajská kuchyně nemůže být charakterizována jedním konkrétním pokrmem neboť etnická a kulturní různorodost přinesla do národní kuchyně spoustu zajímavých chutí, ingrediencí a také kulinářských postupů. Tím se z Malajsie stalo jedno z nejúžasnějších kulinářských míst, kde si každý najde ten svůj oblíbený pokrm.

Malajské delikatesy

V Malajsii je dobré jídlo oslavováno a uctíváno, proto není nic neobvyklého jet několik hodin autem třeba kvůli dobrému talíři nudlí. Je snadné si představit jak vysoká je konkurence v nabídce výborných pokrmů.

Každý stát v Malajsii má svoji lokální kuchyni a může nabídnout něco jiného a zároveň jedinečného. V restauracích v Kuala Lumpuru naleznete jídla z celého světa, neboť je zde velké množství zahraničních restaurací a také kuchařů. Naopak Melaka je domovem lahodného pokrmu Baba Nyonya, které nabízí téměř každá restaurace. Penang bude rájem pro ty, kteří mají rádi jídlo z pouličních stánků a příjemné posezení u stolu venku. Kelantan je naopak kolébkou malajské kultury a nabízí exotické malajské pokrmy bohaté nejen chutí, ale také barvou.

Malajská pochoutka

Pokud chcete objevit gastronomický ráj, pak Malajsie pro vás bude tím pravým místem.

Cestovatelský tip

Většina malajských pokrmů je o něco více kořeněná, než jsme zvyklí. Proto se doporučuje požádat obsluhující personál v restauracích, aby pokrm byl připraven s menším množstvím koření pokud nemáte kořeněná jídla příliš rádi.

(2010 - 2024)