Dnešní akce zájezdů

Vyberte si zájezd s výraznou slevou:

od 6 420 Kč

TURECKO - Last Minute

od 16 120 Kč

KAPVERDY - Last Minute

od 9 900 Kč

KYPR - Last Minute

od 29 230 Kč

MALEDIVY - Last Minute

Maledivy letecky

Maledivy hotel

Země:

Maledivy

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 31 070 Kč

Turecko letecky

Turecko Hotel

Země:

Turecko

Délka:

od 5 dní

Cena:

od 8 520 Kč

Kypr letecky

Kypr Hotel

Země:

Kypr

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 12 490 Kč

Kapverdy letecky

Kapverdské ostrovy

Země:

Kapverdské o.

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 18 690 Kč

Jak funguje doprava v Malajsii - Autobusy, Auta, Vlaky a Letadla

Jak funguje doprava?

Malajsie má pro své návštěvníky připraven dobře propracovaný systém dopravy. Jakmile přijedete do země nemusíte se bát, že nenajdete vhodný dopravní prostředek i v těch nezapadlejších koutech.

Turisté mohou cestovat vlakem, autobusem nebo autem. Každý typ dopravy je efektivní a také cenově výhodný. Malajsie má dobře vybudovanou síť silnic, a proto cestování autem patří mezi nejoblíbenější.

Ve státech Sabah a Sarawak se doporučuje po nezpevněných cestách, cestovat silnějším vozem. Pro cesty do vzdálenějších částí Malajsie se využívají letadla nebo lodě. Cestování vlakem je také velmi komfortní a umožňuje sledovat krajinu okolo.

Největším dopravním centrem je samozřejmě Kuala Lumpur.

Autobusy

Tisíce moderních a komfortních autobusů denně jezdí mezi malajskými městy. Autobusem cestuje většina obyvatel Malajsie. Časy odjezdů a ceník je snadné zjistit po příjezdu do země. Na většině tras není nutná rezervace jízdenky předem, ale toto neplatí pro dobu státních svátků, kdy hodně Malajců cestuje.

Auta

Pokud máte rádi svobodu a volnost, pak půjčení auta bude tou nejlepší variantou. V Malajsii není pronajmutí auta žádný problém.

Vlaky

Cestování vlakem není tak rychlé jako např. autobusem, ale je o něco více pohodlnější. Většina malajských vlaků je trochu zastaralá a pomalá, ale pořád nabízí kvalitní cestování za nízkou cenu.

Letadla

Malajské aerolinie nabízí lety mezi velkými městy a také do vzdálenějších míst. Prostřednictvím této letecké společnosti můžete navštívit okolní státy Malajsie. Ceny jsou samozřejmě o něco vyšší než u místních a menších leteckých společností, které zajišťují dopravu mezi turistickými resorty Malajsie.

(2010 - 2024)