Dnešní akce zájezdů

Vyberte si zájezd s výraznou slevou:

od 6 420 Kč

TURECKO - Last Minute

od 16 120 Kč

KAPVERDY - Last Minute

od 9 900 Kč

KYPR - Last Minute

od 29 230 Kč

MALEDIVY - Last Minute

Maledivy letecky

Maledivy hotel

Země:

Maledivy

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 31 070 Kč

Turecko letecky

Turecko Hotel

Země:

Turecko

Délka:

od 5 dní

Cena:

od 8 520 Kč

Kypr letecky

Kypr Hotel

Země:

Kypr

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 12 490 Kč

Kapverdy letecky

Kapverdské ostrovy

Země:

Kapverdské o.

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 18 690 Kč

Pahang, Malajsie - Nejlevnější dovolené a zájezdy - Online srovnání

Nejlevnější dovolené a zájezdy Pahang

Pahang je nevěštím státem Malajsie a zároveň jeho územím protéká nejdelší malajská řeka Pahang (475 km). Tento zajímavý stát má svým návštěvníkům co nabídnout a to je také důvod proč se nejenom místní obyvatelé, ale také turisté pořád vracejí.

V Pahangu mají návštěvníci možnost poznat pravou bohatost malajské kultury, která je reprezentována národními zvyky, krásným oblečením, místní kuchyní a festivaly.

Většina turistů, kteří přijíždějí do Pahangu s cílem navštívit nejznámější horkou oblast Pahangu, světoznámé ostrovy a pláže nebo Taman Negara, nejkrásnější park poloostrova.

Přírodním srdcem Pahangu je nepopiratelně park Taman Negara, který je zároveň nejstarším parkem Malajsie a často nazýván jako Zelené srdce. Na nejvyšším místě celé oblasti se nachází nejvyšší bod Gunung Tahang, pokrytý lesy. Podél pobřeží Pahangu, džungle dává cestu palmami lemovaným plážím, rybářským vesnicím a multikulturnímu hlavnímu městu Kuantan.

Online srovnání Pahang nejlevnějších zájezdů

Podívejte se, jakou je možné získat nejlevnější cenu. Srovnejte si vše online. Vydejte se na nejlevnější dovolenou do Pahang. Stačí použít náš srovnávací formulář. Jednejte ihned.

Co v Pahangu navštívit?

Kuantan Pahang

Hlavní město malajského Pahangu nepatří mezi hlavní turistická lákadla jako u jiných států Malajsie. I přes tuto skutečnost je Kuantan hlavním vchodem k bělostným plážím omývanými průzračným mořem.

V Kuantanu je široká nabídka hotelů, živé nákupní čtvrtě, tržnice s místními produkty. Historie Kuantanu je založena na těžbě cínu, v současné době je cetrem hlavně ropného a palmového průmyslu.

Gua Charah Pahang

Dvacet pět kilometrů severozápadně od Kuantanu se nachází jeskyně Charah, která je uctívaná buddhistická svatyně. V současně jeskyně slouží jako místo pro meditace mnichů a jeptišek. Návštěvníci mohou navštívit některé z jeskyní, roklí a také místo působivé kamenné sochy ležícího Buddhy. Podél cesty k Gua Charah se nachází jeskyně Panching, která ukrývá 9 m vysokou sochu ležícího Buddhy. Vždy před polednem, sluneční paprsky prochází horním otvorem jeskyně a ozáří celou sochu.

Tasik Chini Pahang

Téměř sto kilometrů na jih od Kuantanu je Tasik Chini. Třináct jezer oblasti Tasik Chini jsou opředeny mýty a tajemstvími o strašidelných jezerních příšerách. Podle místních příběhů mystické město Tasik Chini se zachránilo před útoky nepřátel potopením se do jezera. Tato zpráva přitahovala archeology, kteří zjistili, že město má skutečně položeny základy na dně jezera. Pokud vás příběhy o jezerních příšerách a také Atlantýdě ponechají chladnými, určitě vás uchvátí krása místní přírody. V průběhu srpna a září voda v jezerech je poseta růžovými a bílými květy lotosu.

(2010 - 2024)