Dnešní akce zájezdů

Vyberte si zájezd s výraznou slevou:

od 6 420 Kč

TURECKO - Last Minute

od 16 120 Kč

KAPVERDY - Last Minute

od 9 900 Kč

KYPR - Last Minute

od 29 230 Kč

MALEDIVY - Last Minute

Maledivy letecky

Maledivy hotel

Země:

Maledivy

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 31 070 Kč

Turecko letecky

Turecko Hotel

Země:

Turecko

Délka:

od 5 dní

Cena:

od 8 520 Kč

Kypr letecky

Kypr Hotel

Země:

Kypr

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 12 490 Kč

Kapverdy letecky

Kapverdské ostrovy

Země:

Kapverdské o.

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 18 690 Kč

Mauricius (Mauritius) - Ubytování - Apartmány a Vily

Mauricius, Mauritius - Ubytování, Apartmány a Vily

Nabízíme v prostorných a moderních apartmánech či vilách, většinou samostatně stojících, za příplatek i s vlastním bazénem. Vilu si můžete pronajmout celou nebo "jen" apartmán, vždy na jednom celém podlaží. Výměra apartmánů je od 40 do 100 m2, celá Vila má pak výměru od 50 do 150 m2. Rodinné apartmány mají vždy několik dvoulůžkových ložnic, koupelnu i WC ke každému pokoji zvlášť. Apartmány jsou vybaveny klimatizací, TV + SAT. Součástí každého domu je i zahrada, kterou odděluje od sousedních domů živý plot, což poskytuje dostatek soukromí. Apartmány jsou vybaveny ložním prádlem, včetně ručníků, kuchyně je plně vybavena vším potřebným. Vzdálenost od moře je 100 až 400 metrů.

Příklady ubytování

1. Vila MAISON VERT - ubytování nabízíme v nově zrekonstruované, samostatně stojící vile, přímo v Modré zátoce, ve vzdálenosti asi 300 metrů od moře. V tomto případě si můžete pronajmout celou vilu, ve které najdete celkem 3 ložnice, 3 koupelny, 3 x WC, halu s obývacím pokojem a kuchyni. Tato vila je vhodná pro početnější rodinu či skupinku přátel.

2. Vila MAISON ROSÉ - jelikož se jedná o větší objekt, ubytování v této vile zajišťujeme ve větších apartmánech, většinou řešených jako mezonetové s tím, že v patře jsou ložnice a soc. zařízení, v nižším patře pak obývací pokoj s kuchyní a terasou. Kapacita těchto apartmánů je 4 až 6 lůžek. Kvalita ubytování je na velmi dobré úrovni. Tato Vila je ve stejné oblasti, jako předchozí nabídka.

3. Vila MAISON JEUNE - v této vile si můžete pronajmout samostatný apartmán, který se rozkládá vždy na jednom celém patře se samostatným vchodem. Vila stojí na klidném místě v Modré zátoce, ve vzdálenosti asi 200 metrů od moře. Kapacita apartmánů je 4 až 6 lůžek s tím, že každý apartmán má 2. ložnice, 2 x koupelnu, 2 x WC, obývací pokoj s kuchyňským koutem a terasu.

4. Vila Mozart - jedná se o pronájem celé, samostatně stojící Vily s překrásnou a udržovanou zahradou, Najdete zde 3 x ložnici, 2 x soc. zařízení, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, velikou venkovní terasu navazující na zahradu. Kapacity vily je 4 až 6 lůžek.

Samozřejmostí na všech vilách je TV + Satelit, kompletně vybavená kuchyně, povlečení a ručníky. Dle konkrétního - Vámi vybraného termínu Vám připravíme výběr volných apartmánových domů spolu s podrobným popisem i cenami.

Služby

Mauritius je pro rozmanitost a kvalitu prodávaného zboží proslavený také jako ráj všech milovníků nákupů. Přímo v "Modré zátoce" najdete obchod s běžnými potravinami, spoustu plážových barů, restaurací a obchůdků s upomínkovými předměty. Supermarket a mnoho butiků se značkovým zbožím za velmi příznivé ceny najdete ve 3km vzdáleném městě Mahebourg.

Stravování

Vlastní nebo v místních kvalitních restauracích či plážových barech. Ostrovní kuchyně je stejně kosmopolitní jako obyvatelé a z její široké nabídky si jistě vybere každý gurmán a milovník dobrého jídla.

Doprava, letecká

Termíny pobytu

Na ostrově Mauricius můžete pobývat po celý rok, nejžádanější jsou termíny od listopadu do poloviny února, po přechodu větrného a deštivého období pak od poloviny března do konce dubna. Rezervovat si můžete jakkoliv dlouhou dobu.

Ceník

apartmánové studio s jednou ložnicí: 1.600,- Kč/den

apartmánovéí studio se dvěma ložnicemi: 2.500,- Kč

Cena zahrnuje: ubytování v apartmánu (za jednu noc) příslušné velikosti, spotřebu energií, ložní prádlo + ručníky, závěrečný úklid, pojištění CK proti úpadku, základní služby delegáta. Cena nezahrnuje: letenku, pojištění léčebných výloh, transfer z letiště. Cenu pronájmu celé vily Vám na požádání rádi sdělíme. Cena je závislá na typu vily, příslušné lokalitě a termínu. V každém případě lze dovolenou na Mauriciu pořídit za cenu, kterou si může dovolit většina českých klientů.

Cena letenky je závislá na ročním období a na časovém předstihu při objednávání. Ceny se pohybují od 23.000,- do 30.000,- Kč. Jakmile budete znát termín požadovaného pobytu, rádi Vám zjistíme přesnou cenu letenky včetně všech příplatků.

(2010 - 2024)