Dnešní akce zájezdů

Vyberte si zájezd s výraznou slevou:

od 6 420 Kč

TURECKO - Last Minute

od 16 120 Kč

KAPVERDY - Last Minute

od 9 900 Kč

KYPR - Last Minute

od 29 230 Kč

MALEDIVY - Last Minute

Maledivy letecky

Maledivy hotel

Země:

Maledivy

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 31 070 Kč

Turecko letecky

Turecko Hotel

Země:

Turecko

Délka:

od 5 dní

Cena:

od 8 520 Kč

Kypr letecky

Kypr Hotel

Země:

Kypr

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 12 490 Kč

Kapverdy letecky

Kapverdské ostrovy

Země:

Kapverdské o.

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 18 690 Kč

Ubytování Mauricius Apartmány - Dovolená Mauritius

Mauricius /Mauritius/ - Ubytování v Hotelu

Hotel disponuje 10-ti apartmán studii s jednou ložnicí a 9-ti apartmány se dvěma ložnicemi. Každý apartmán sestává z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, samostatnou ložnicí (či dvěma ložnicemi), koupelnou s WC a balkonem, ze kterého je z vyšších pater pohled na moře. Kvalita ubytování je na velmi dobré úrovni. Kuchyně je vybavena vším potřebným, samozřejmostí je také ložní prádlo a ručníky.

Ubytování na apartmánech Rotunda

Nabízíme v depandanci hotelu "Easy world" - apartmánovém domě "Rotunda". Tvar domu je velmi zajímavý - kruhový. Najdete zde prostorné apartmány střední kategorie s kapacitou 4 až 5 lůžek. Také tyto apartmány jsou vybaveny obdobně, jako na hotelu, tedy kuchyňskými potřebami, ložním prádlem i ručníky. Každý apartmán má také prostornou terasu s výhledem do zahrady, kterou můžete volně využívat.

Služby

Mauritius je pro rozmanitost a kvalitu prodávaného zboží proslavený také jako ráj všech milovníků nákupů. V destinaci Flic en Flac najdete množství obchodů, restaurací i kaváren dále plážových barů a obchůdků s upomínkovými předměty.

Stravování

vlastní, na hotelu nebo v místních kvalitních restauracích či plážových barech. Ostrovní kuchyně je stejně kosmopolitní jako obyvatelé a z její široké nabídky si jistě vybere každý gurmán a milovník dobrého jídla.

Termín pobytu

Na ostrově Mauricius můžete pobývat po celý rok, nejžádanější jsou termíny od listopadu do poloviny února, po přechodu větrného a deštivého období pak od poloviny března do konce dubna. Rezervovat si můžete jakkoliv dlouhou dobu.

Ceník ubytování

Hotel Easy World:

apartmánové studio s jednou ložnicí: 1.600,- Kč/1.den

apartmánové studio se dvěma ložnicemi: 2.500,- Kč/1.den

Apartmánový dům Rotunda

čtyř až pětilůžkový apartmán: 2.700,- Kč/1.den

Cena za ubytování je konečná, neobsahuje žádné skryté poplatky ani na místě pobytu. Cena zahrnuje: ubytování v apartmánu příslušné velikosti, spotřebu energií, ložní prádlo + ručníky, závěrečný úklid, pojištění CK proti úpadku, základní služby delegátky. Cena nezahrnuje: letenku, pojištění léčebných výloh, transfer z letiště.

(2010 - 2024)