Dnešní akce zájezdů

Vyberte si zájezd s výraznou slevou:

od 6 420 Kč

TURECKO - Last Minute

od 16 120 Kč

KAPVERDY - Last Minute

od 9 900 Kč

KYPR - Last Minute

od 29 230 Kč

MALEDIVY - Last Minute

Maledivy letecky

Maledivy hotel

Země:

Maledivy

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 31 070 Kč

Turecko letecky

Turecko Hotel

Země:

Turecko

Délka:

od 5 dní

Cena:

od 8 520 Kč

Kypr letecky

Kypr Hotel

Země:

Kypr

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 12 490 Kč

Kapverdy letecky

Kapverdské ostrovy

Země:

Kapverdské o.

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 18 690 Kč

Kanárské ostrovy - Nejlevnější dovolené a zájezdy - Online srovnání

Kanárské ostrovy, španělsky Las Islas Canarias, jsou španělské souostroví v Atlantickém oceánu u severozápadním pobřeží Afriky. Tvoří je ostrovy Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma, Gomera a Hierro a několik menších neobydlených.

Oblíbeným cílem last minute zájezdů je ostrov Gran Canaria. Je to jeden z nejlépe vybavených ostrovů, který nabízí návštěvníkům naprosto vše. Od nádherné přírody, krásné zábavní parky až po kvalitní taxi a autobusovou dopravu, úžasnou ZOO a hlavně pozemský ráj Palmitos Park.

Stejně jako Gran Canaria je mezi českými turisty oblíbené letovisko Tenerife. Dovolená na ostrově Tenerife je příjemná hlavně v krásných centrech Playa de las Américas a Los Cristianos. Na Tenerife si můžete užít okružní cestu kolem ostrova, výstup na nejvyšší horu Pico del Teide, vyjížďku lodí, pozorování velryb. Tenerife se skvěle hodí jako místo romantické svatební cesty.

Kanárské ostrovy jsou vděčným cílem dovolené. Díky výhodné nabídce cestovních agentur si může zájezd na tyto krásné ostrovy dovolit již téměř každý z nás.

Vyberte si z široké nabídky srovnání. Vše proveďte pomocí formuláře. Začněte jeho vyplněním. Podívejte se na nejlevnější zájezdy a dovolené. Ihned online srovnání, vše zdarma.

(2010 - 2024)