Dnešní akce zájezdů

Vyberte si zájezd s výraznou slevou:

od 6 420 Kč

TURECKO - Last Minute

od 16 120 Kč

KAPVERDY - Last Minute

od 9 900 Kč

KYPR - Last Minute

od 29 230 Kč

MALEDIVY - Last Minute

Maledivy letecky

Maledivy hotel

Země:

Maledivy

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 31 070 Kč

Turecko letecky

Turecko Hotel

Země:

Turecko

Délka:

od 5 dní

Cena:

od 8 520 Kč

Kypr letecky

Kypr Hotel

Země:

Kypr

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 12 490 Kč

Kapverdy letecky

Kapverdské ostrovy

Země:

Kapverdské o.

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 18 690 Kč

Langkawi, Malajsie - Nejlevnější dovolené a zájezdy - Online srovnání

Nejlevnější dovolené a zájezdy Langkawi

Ostrov Langkawi patří mezi exotická místa Malajsie , které nabízí ubytování všech kategorií od nejlevnějších hotelů a různá rekreační zařízení. Vše v blízkosti kouzelných pláží, prastarých pralesů a přitažlivých vesniček.

Langkawi je souostroví, které se skládá z 99 tropických ostrovů na severozápadním pobřeží Malajsie. Všechny ostrovy jsou dostupné loděmi z Penangu, Kuala Perli, Kuala Kedahu a Satunu nebo Thajska. Další varianta je letecky z letišť Penang , Kuala Lumpur nebo Singapur.

Jediný ostrov, který je obydlen je Pulau Langkavi a má 478m2. Dalším obydleným ostrovem je Pulau Tuba. Soustroví Langkawi je slavné svými několik set let starými deštnými pralesy, vápencem, jeskyněmi a krápníkovými útvary stalaktitů a stalagnitů. Krásnou atmosféru dokreslují bělostné mořské pláže.

Langkawi je také známé svým teplým a slunečným počasím po celý rok. Vlhkost vzduchu je zde vysoká a průměrné teploty se pohybují v rozmezí 25°C - 32°C. Langkawi dostalo svůj název spojením dvou majajských slov "lang" - orel a "kawi" - červeno-hnědý, odtud pak impozantní socha orla na Dataran Lang, která vítá návštěvníky přijíždějící na ostrov přes Kuah Jetty.

Online srovnání cen Langkawi

Do připraveného formuláře vložte data. Zobrazí se vám srovnání nejlevnějších zájezdů a dovolených do Langkawi. S námi ušetříte a dostanete nejlevnější možnou cenu - nečekejte.

Při návštěvě Langkawi se nebudete určitě nudit, protože na ostrově je stále něco k objevování a atrakcí proto, užít si svoji dovolenou. Nejoblíbenější atrakcí je potápění nebo šnorchlování v místních vodách bohatých mořskými zvířaty a živočichy. Pro ty, které nezláká potápění je připravena kabinová lanovka na nejvyšší vrchol, který nabízí úchvatný pohled na celý ostrov, nížiny a moře až Thajsku. Milovníci přírody mohou objevovat krásu místní fauny a flory.

Místní hromadná doprava není přiliš rozvinutá, proto je nejlepší pro cestování po městě použít taxi nebo si pronajmout auto, motorku nebo kolo.

Po dlouhých prohlídkách každý určitě dostane pořádný hlad. V Langkawi naleznete spoustu restaurací převážně na Pulau Langkawi, kde se nachází restaurace různých cenových kategorií.

(2010 - 2024)