Dnešní akce zájezdů

Vyberte si zájezd s výraznou slevou:

od 6 420 Kč

TURECKO - Last Minute

od 16 120 Kč

KAPVERDY - Last Minute

od 9 900 Kč

KYPR - Last Minute

od 29 230 Kč

MALEDIVY - Last Minute

Maledivy letecky

Maledivy hotel

Země:

Maledivy

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 31 070 Kč

Turecko letecky

Turecko Hotel

Země:

Turecko

Délka:

od 5 dní

Cena:

od 8 520 Kč

Kypr letecky

Kypr Hotel

Země:

Kypr

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 12 490 Kč

Kapverdy letecky

Kapverdské ostrovy

Země:

Kapverdské o.

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 18 690 Kč

Hotely a ubytování v Malajsii - Nejlevnější Last minute nabídky

Malajsie nabízí širokou řadu ubytovacích možností. Každý turista může vybírat od levnějších variant až po luxusní hotely, které bývají součástí nadnárodních hotelových společností.

Velké hotely naleznete ve velkých městech a v turistických oblastech. Kvalita ubytování a služeb je zde vysoká. Hoteloví hosté mají většinou k dispozici diskotéky, restaurace a další doplňkové služby. Cena ubytování se pohybuje okolo 300 - 500 ringgitů, ale může být i vyšší.

Většina hotelů je vybavena klimatizací, jsou čisté a bezpečné.

V případě, že nechcete vydávat za ubytování příliš mnoho peněz, pak jsou variantou levné pokoje, které bývají čisté, ale hosté mají společné sociální zařízení. Tento typ ubytování se rozšířil hlavně po té, co se v Kuala Lumpuru a dalších větších městech např. Penang a Melaka objevily hotely typu Bed&Breakfast.

Další variantou je ubytování v chatách, které jsou rozmístěny různě podél pláží. Tento typ ubytování se nachází například na ostrově Langkawi. Většinou dostanete k dispozici prostou místnost s lůžkem a povlečením, sprchou a toaletou. Cena za tento typ ubytování se pohybuje okolo 35 ringgitů.

Vyhledání ubytování v Malajsii

Pro výběr ubytování použijte výše uvedený formulář. Do vyhledávacího okénka zadejte cíl Vaší cesty a klikněte na tlačítko Najít hotel. Následně se Vám zobrazí možné varianty ubytování.

Vyplňte údaje jako je destinace a termín. Obratem se vám zobrazí nabídky nejlevnějších last minute zájezdů do Malajsie a hotelů s ubytováním.

(2010 - 2024)