Dnešní akce zájezdů

Vyberte si zájezd s výraznou slevou:

od 6 420 Kč

TURECKO - Last Minute

od 16 120 Kč

KAPVERDY - Last Minute

od 9 900 Kč

KYPR - Last Minute

od 29 230 Kč

MALEDIVY - Last Minute

Maledivy letecky

Maledivy hotel

Země:

Maledivy

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 31 070 Kč

Turecko letecky

Turecko Hotel

Země:

Turecko

Délka:

od 5 dní

Cena:

od 8 520 Kč

Kypr letecky

Kypr Hotel

Země:

Kypr

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 12 490 Kč

Kapverdy letecky

Kapverdské ostrovy

Země:

Kapverdské o.

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 18 690 Kč

Terengganu Malajsie - Last Minute Zájezdy - Nejlevnější, srovnání

Tento stát je mnohdy označován za plážový ráj. Velmi často se o Terengganu také říká, že patří k nejkouzelnějším místům na zemi díky své přírodě.

Při návštěvě vás ohromí krásné pláže, exotické ostrovy, panenská příroda, místní vesnice, krásné vodopády a spousta dalšího. Několika kilometrové bílé pláže a křišťálově čistá voda se rozprostírají od Besutu na severu až ke Kemamanu na jihu.

Pláže v Terengganu

Ostrovy Terengganu patří mezi nejkouzelnější a nejromantičtější místa v Malajsii. Tento malajský stát je také znám pro svoji kulturu, charakteristickou lidovým uměním a kulturou, která se dědí z generace na generaci.

Lidová kultura

Obyvatelstvo tvoří zejména Malajci, kteří hovoří svým vlastním dialektem téměř neznámým pro zbytek země. Centrem života v Terengganu je hlavní město Kuala Terengganu.

Pokud zavítáte do Terengganu, pak určitě navštivte Pasar Payang centrální tržnici, kde naleznete širokou nabídku tradičních výrobků a potravin. Dalším zajímavým místem je malý ostrov Lang Tengan, který se nachází mezi ostrovy Perthntian a Redang.

Co v Terengganu navštívit?

CHUKAI & KUALA KEMAMAN

Chukai je malé město, které je proslavenou svojí výbornou kávou a čerstvými rybami. V případě, že zavítáte do tohoto města, určitě vyzkoušejte místní speciality.

Nedaleko od Chukaie se nachází malá vesnička Kuala Kemaman, která je vyhledávána zejména pro místní rybí speciality. Určitě vyzkoušejte místní otak-otak (velmi kořeněný rybí pokrm) nebo ikan (grilované ryby). Pobřeží je zde lemováno loděmi, které neustále přiváží čerstvé ryby.

KIJAL

Opět malá rybářská vesnice, která návštěvníkům nabízí krásné a nezalidněné pláže. Kijat je znám jako prázdninová destinace s dlouhými plážemi, které jsou lemovány kokosovými palmami.

KEMASIK

V případě, že se vydáte podél pláží směr ke Kuala Terengganu, pak objevíte téměř 200 km dlouhé a klidné pláže. Mezi nejlepší patří Kemasik.

Kemasik získal své jméno díky řece, která tímto místem protéká. Kemasik stejná jako všechny okolní rybářské vesnice. Má však jednu velkou výjimku, kterou jsou klidné pláže s neopakovatelnou scenérií ideální pro příjemnou relaxaci v průběhu vaší dovolené.

KERTEH

Toto město je známé především pro své ropné rafinerie. Kerteh leží necelé 2 hodiny od Kuala Terengganu a prostředí v tomto městě je velmi odlišné od ostatních měst v Terengganu. Jedná se zejména o moderní výstavbu, velké rezidenční čtvrtě, které se staly součástí města. Z hlediska ekonomie se toto malé město stalo téměř přes noc nejdůležitějším ekonomickým místem celé Malajsie.

(2010 - 2024)