Dnešní akce zájezdů

Vyberte si zájezd s výraznou slevou:

od 6 420 Kč

TURECKO - Last Minute

od 16 120 Kč

KAPVERDY - Last Minute

od 9 900 Kč

KYPR - Last Minute

od 29 230 Kč

MALEDIVY - Last Minute

Maledivy letecky

Maledivy hotel

Země:

Maledivy

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 31 070 Kč

Turecko letecky

Turecko Hotel

Země:

Turecko

Délka:

od 5 dní

Cena:

od 8 520 Kč

Kypr letecky

Kypr Hotel

Země:

Kypr

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 12 490 Kč

Kapverdy letecky

Kapverdské ostrovy

Země:

Kapverdské o.

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 18 690 Kč

Selangor Malajsie - Last Minute Zájezdy - Nejlevnějš, srovnejte

Selangor je považován za hlavní průmyslové centrum a oficiální vchod do Malajsie. Je to území s bohatými přírodními zdroji, vysoce vyvinutou komunikační sítí, průmyslovými stavbami a schopnými lidmi. Hlavní město Selangoru Shah Alan, má několik moderních architektonických perel.

Shah Alan

Stát Selangor se nachází na území Kuala Lumpuru a je považován za hlavní vstup do Malajsie. Při návštěvě se určitě vyplatí shlédnout hlavní atrakce města jako jsou Batu jeskyně (Batu Caves), FRIM a ZOO Negara, které patří mezi nejoblíbenější jednodenní výlety z Kuala Lumpuru.

Jeskyně Batu

Majestátná Kota Darul Ehsan Arch podél hlavní dálnice vítá návštěvníky, kteří přijíždí autem. Tato maurská architektonická perla byla postavena v roce 1974.

Shah Alan hlavní město Selangoru je úchvatné svým spojením přírody s moderní architekturou. Residenční čtvrti a komerční centra se nachází v krásné přírodě s průzračnými jezery. Nákupní centra je možné vidět téměř na každém kroku.

Shah Alam

V Selangoru je spousta krásných míst a určitě se stojí za návštěvu. Pro ty kteří mají málo času Bukit Faser bude příjemnou cestovatelskou zastávkou a místem pro zotavení, které leží na hranici s Pahangem a starým královským městem Kuala Selangor, které dokresluje pravou atmosféru Malajsie.

Co v Selangoru navštívit?

KLANG

Na západ od Kuala Lumpuru se nachází pobřežní město Klang. Dnes je toto město známé především pro malou indickou a čínskou komunitu, které jsou charakterizovány pro svoji kulturu plnou barev.

KUALA SELANGOR

Necelých 45 km od Klangu se nachází kouzelné a příjemné město Kuala Selangor, které leží na řece Selangor. V minulosti toto město bylo sídlem vládců a jeich mauzolea jsou dnes velkou turistickou atrakcí.

Nedaleko od města se nachází malé čínské vesničky, které nabízí rybí speciality. V případě, že se vydáte podél řeky směrem ke Kampung Kuantan uvidíte někoik set odpočívajících světlušek. Pro návštěvníky jsou připraveny noční projíždky po řece s možností bližšího pozorování světlušek.

SHAH ALAM

Hlavním městem Selangoru je Shah Alam, které je skutečně moderním unikátem. Turisté zde naleznou moderní bulváry osázené stromy a příjemná místa k posezení.

Hlavním turistickým lákadlem je Modrá mešita (Blue Mosque), která je již z dálky dobře viditelná. Součástí mešity jsou velké minarety a velká kopule. Hlavní loď mešity je větší než loď katedrály sv. Pavla v Londýně a může pojmout až 16 000 věřících.

PETALING JAYA

Toto město je více známo pod zkratkou "PJ" a říká se o něm, že je to dvojče Kuala Lumpuru. Město bylo vždy využíváno zejména jako residenční předměstí hlavního města.

V současné době je Petaling Jaya samostatné město a velmi konkuruje Kuala Lumpuru nejenom v počtu obyvatelstava, ale také v počtu obchdů, restaurací a parky.

Srovnejte si nejlevnější last minute zájezdy do Selangor, Malajsie.

(2010 - 2024)