Dnešní akce zájezdů

Vyberte si zájezd s výraznou slevou:

od 6 420 Kč

TURECKO - Last Minute

od 16 120 Kč

KAPVERDY - Last Minute

od 9 900 Kč

KYPR - Last Minute

od 29 230 Kč

MALEDIVY - Last Minute

Maledivy letecky

Maledivy hotel

Země:

Maledivy

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 31 070 Kč

Turecko letecky

Turecko Hotel

Země:

Turecko

Délka:

od 5 dní

Cena:

od 8 520 Kč

Kypr letecky

Kypr Hotel

Země:

Kypr

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 12 490 Kč

Kapverdy letecky

Kapverdské ostrovy

Země:

Kapverdské o.

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 18 690 Kč

Negeri Sembilan, Malajsie - Nejlevnější dovolené a zájezdy

Nejlevnější dovolené a zájezdy Negeri Sembilan

Negeri Sembilan je malý, ale zajímavý stát s bohatou kulturou a historií. Jméno Negeri Sembilan v přeneseném významu znamená "devět států" a tento název dostal, protože je federací devíti malých států. Nachází se na jiho-západním pobřeží malajského poloostrova a zaujímá území o celkové rozloze 6 645 km.

Tento malý stát je také znám pro svoji kulturu, která se jmenuje Minangkababu. Lidé této kultury do Malajsie přišli ze Sumatry před mnoha lety a vyznačují se zejména stavbou domu s nahoru zahnutými rámy střechy, připomínající bizoní rohy. Mnoho moderních staveb neustále připomíná tento typ zvláštní architektury.

Kultura Negeri Sembilan

Hlavním městem je Seremban a leží 45 km od Kuala Lumpuru . Návštěvníci budou mile překvapeni prosperujícím městem se spoustou historických a zajímavých míst. Město nabízí široký výběr restaurací s tradičními pokrmy až po pokrmy mezinárodní kuchyní na plážích nebo golfových resortech.

Milovníci historie by určitě měli navštívit královské muzeum Seri Menanti, které bylo otevřeno v roce 1905. Toto 5-ti patrové muzeum bylo postaveno ze dřeva z místních lesů. Zajímavostí určitě bude, že celá stavba byla postavena bez použití jediného hřebíku. V letech 1908 - 1931 třetí patro sloužilo jako královská rezidence a čtvrté poschodí se využívalo jako královská pokladnice. Interiér i exteriér této stavby zanechájí v návštěvnících velký zážitek.

Královská pokladnice Negeri Sembilan

Život v malajském Negeri Sembilanu je velmi poklidný v porovnání s trochu hektickými státy jako je Johor a nebo Penang . Pravděpodobně díky tomuto klidu jsou místní obyvatelé velmí přátelští a pohostinní.

Online srovnání Negeri Sembilan zájezdů

Naplánujte si dovolenou nebo zájezd do Negeri Sembilan za nejlevnější možnou cenu. Zadejte základní data do srovnávacího formuláře a porovnejte ceny od nejlevnější. Rezervujte ještě dnes Negeri Sembilan.

(2010 - 2024)