Dnešní akce zájezdů

Vyberte si zájezd s výraznou slevou:

od 6 420 Kč

TURECKO - Last Minute

od 16 120 Kč

KAPVERDY - Last Minute

od 9 900 Kč

KYPR - Last Minute

od 29 230 Kč

MALEDIVY - Last Minute

Maledivy letecky

Maledivy hotel

Země:

Maledivy

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 31 070 Kč

Turecko letecky

Turecko Hotel

Země:

Turecko

Délka:

od 5 dní

Cena:

od 8 520 Kč

Kypr letecky

Kypr Hotel

Země:

Kypr

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 12 490 Kč

Kapverdy letecky

Kapverdské ostrovy

Země:

Kapverdské o.

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 18 690 Kč

Chorvatsko - Last Minute Zájezdy - Nejlevnější porovnání, srovnejte

Do Chorvatska jezdí každý rok stále více českých turistů, aby zde strávili několik dnů své báječné letní dovolené u moře. Chorvatsko je skutečně krásná země. Můžete se kochat krásou vodopádů u Plitvických jezer, souostroví Brijuni, vodopádů řeky Krky nebo přírodními krásami v některém ze sedmi národních parků Chorvatska.

A které cíle last minute zájezdů do Chorvatska jsou nejoblíbenější? Rozhodně mezi ně patří poloostrov Istrie se svým azurově čistým mořem a velice přátelským obyvatelstvem. Rozhodně navštivte střediska Poreč, Rovinj, Vrsar, Pula nebo Rabac.

K významné rekreační oblasti patří oblast Jadranu Makarská riviéra. Jsou zde nádherné oblázkové pláže a krystalicky čisté moře. Z široké nabídky last minute dovolené do Makarska si určitě vyberete.

V souvislosti s Chorvatskem nelze nezmínit oblast Dalmácie, která je prosycena vůní borovic, krásou čistého moře a čarovnou nádherou písčitooblázkových pláží. Z last minute zájezdů do Dalmácie doporučujeme střediska Vodice, Šibenik, Primošten, Trogir, Omiš, Brela, Baška Voda, Makarska, Tučepi, Podgora, Gradac, Orebič, Dubrovnik, ostrovy Brač, Korčula, Hvar.

Vyberte si z široké nabídky last minute dovolených, stačí na začátku stránky porovnat nabídky. Vyplňte formulář. Vydejte se na nejlevnější zájezd do Chorvatska, který nabízejí cestovní agentury v tento moment. Sjednejte si last minute ihned.

(2010 - 2024)