Dnešní akce zájezdů

Vyberte si zájezd s výraznou slevou:

od 6 420 Kč

TURECKO - Last Minute

od 16 120 Kč

KAPVERDY - Last Minute

od 9 900 Kč

KYPR - Last Minute

od 29 230 Kč

MALEDIVY - Last Minute

Maledivy letecky

Maledivy hotel

Země:

Maledivy

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 31 070 Kč

Turecko letecky

Turecko Hotel

Země:

Turecko

Délka:

od 5 dní

Cena:

od 8 520 Kč

Kypr letecky

Kypr Hotel

Země:

Kypr

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 12 490 Kč

Kapverdy letecky

Kapverdské ostrovy

Země:

Kapverdské o.

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 18 690 Kč

Lyžování v Itálii - Trentino-Alto Adige, Valle d’Aosta Nejlevněji

Nejlevnější Trentino-Alto Adige

Trentino-Alto Adige je nejsevernější italský region složený ze dvou původních. Oblast je také známá pod názvem Jižní Tyrolsko. Region přitahuje mnoho milovníků zimních sportů. Nachází se zde hromada luxusních hotelů, penzionů, ale ubytovat se můžete i v jiných ubytovacích zařízeních. Užijte si mnoha kilometrů sjezdovek, také běžkařských tratí, a pokud ještě neumíte lyžovat, naučíte se prostřednictvím lyžařských škol.

Lyžařská střediska vám nabízí další možnosti, jak strávit svůj volný čas, například diskotéky a bary. Zajděte si i na dobrou večeři do místních restaurací. Dávejte si hlavně pozor na to, abyste nějakým způsobem neznečišťovali okolí, mohlo by vás to přijít dost draho.

Region je také známý díky krásné přírodě, která vám dodává čerstvý vzduch. Příroda je udržována a nenajdete zde nečistoty či odpadky poházené po zemi.

Jedno z nejvíce známých lyžařských středisek nacházející se v Trentino-Alto Adige je Canazei a je obklopeno Dolomity. Pořádají se zde světové šampionáty v hokeji a také běžkařské závody. O zábavu zde budete mít jistě postaráno. Navštivte Canazei a vyzkoušejte sjezdovky a běžkařské tratě. Lanovkou se dostanete do největšího lyžařského centra na světě, a to do Sella Ronda, a nabízí vám mnoho sjezdovek všech obtížností.

Perlu Dolomitů tvoří Madonna di Campiglio, která zde působí již několik staletí. Ročně sem navštíví tisíce turistů, jež jsou milovníci sportu. Oblast vám nabízí různorodé hory, kde máte možnost lyžovat celé dny. Dostanete se i na sjezdovky, jako jsou Folgarida a Marilleva. Využijte 150 km sjezdovek a 57 lanovek a vleků. Navštivte také závody v snowboardingu či v lyžování během zimní sezóny.

Známým a také hodně navštěvovaným střediskem je Ponte di Legno ležící ve výšce 1 300 metrů nad mořem. Určitě si užijete atmosféru, kterou zpříjemňují okolní hory. Nabízí vám celkem osm sjezdovek a pět lanovek a vleků. Jelikož jsou sjezdovky vybaveny umělým zasněžováním, nemusíte se bát, že byste vstoupili na nekvalitní sjezdovou dráhu. Svůj volný čas můžete strávit mimo lyžováním i plaváním v krytém bazéně či bruslením.

V regionu Trentino-Alto Adige se také rozkládá středisko San Martino di Castrozza, jehož rozvoj začal v roce 1873. Jistě rádi využijete 45 kilometrů sjezdovek, jež jsou denně udržovány. Najdete zde od nejjednodušších tratí po ty nejtěžší. Běžkaři si také jistě přijdou na své, protože San Martino di Castrozza nabízí tři běžkařské trati.

V Trentino-Alto Adige se nachází mnohem více lyžařských středisek, jako je Trident, Bolzano, Rovereto, Merano a Val di Fiemme.

Nejlevnější Valle d’Aosta

I když je Valle d’Aosta nejmenším italským regionem, nachází se zde nejvyšší hory v Evropě, které přidávají na jeho návštěvnosti. Najdete zde netající ledovce, lesy, vrcholy hor pokryté sněhem a také malé vesničky. Během zimního období region zaznamenává největší přísun turistů, kteří navštěvují známá lyžařská střediska rozkládající se v tomto regionu. Ubytovat se můžete v luxusních hotelových komplexech nabízející nadstandardní služby, avšak mezi levnější ubytovací zařízení patří například penziony.

Navštivte hlavní město severoitalského regionu Valle d’Aosta, které nese název Aosta. Máte možnost zhlédnout i historické pamětihodnosti. Avšak tato oblast vám nabízí také sjezdovky.

Dalším střediskem ležící ve Valle d’Aosta nese název Valsesia a je obklopeno krásnými horami nabízející vám mnoho sjezdovek. Můžete využít 200 km sjezdovek, které jsou denně udržovány. Najdete všechny druhy jejich obtížnosti. Kromě lyžování a snowboardingu máte možnost vyzkoušet méně známý sport, jako je snowtubing.

Sjezdovky a jiné využití volného času vám nabízí středisko Cervinia, které je někdy přezdíváno jako Breuil-Cervinia. Je to jedno z nejznámějších lyžařských středisek v celé severní Itálii. Jeho rozvoj začal až v první polovině 20. století. Cervinii můžete navštívit kdykoliv v roce, protože vám nabízí celoroční lyžování. Máte možnost si mimo jiné zahrát i minigolf či si zajít k malebnému jezeru Lago Bleu. Pro milovníky snowboardu se zde nabízí Indian Park, jenž je nejvýše položeným snowparkem v Evropě.

(2010 - 2024)