Dnešní akce zájezdů

Vyberte si zájezd s výraznou slevou:

od 6 420 Kč

TURECKO - Last Minute

od 16 120 Kč

KAPVERDY - Last Minute

od 9 900 Kč

KYPR - Last Minute

od 29 230 Kč

MALEDIVY - Last Minute

Maledivy letecky

Maledivy hotel

Země:

Maledivy

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 31 070 Kč

Turecko letecky

Turecko Hotel

Země:

Turecko

Délka:

od 5 dní

Cena:

od 8 520 Kč

Kypr letecky

Kypr Hotel

Země:

Kypr

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 12 490 Kč

Kapverdy letecky

Kapverdské ostrovy

Země:

Kapverdské o.

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 18 690 Kč

Kuala Lumpur - Nejlevnější dovolené a zájezdy - Online srovnání

Nejlevnější dovolené a zájezdy - Kuala Lumpur

Hlavní město Malajsie je Kuala Lumpur (KL), které představuje spojení moderního kosmpolitního života s nostalgií starého světa.

Kuala Lumpur nabízí spoustu možností co vidět a co dělat, nádherné hotely, dobré jídlo, fascinující bazary a obchody. Jakmile se ubytujete ve svém hotelu, vhodné aby byl ve zlatém trojúhelníku města, pak jste jen pár kroků od rozsáhlých nákupních center Sungei Wang, Bukit Bintang, Lot 10 a Yat Plaza. A co víc jste jen několik minut od slavných Petronas Towers, kde najdete nákupní centrum Suria.

Věže Petronas Kuala Lumpur

Noční život v Kuala Lumpuru je neuvěřitelně různorodý, takže určitě navštivte místní hospůdky a restaurace, kde je pokaždé živo a to hlavně o víkendech.

Hlavní památky Kuala Lumpuru je možné rychle vidět v průběhu dne nebo když zůstanete pouze na jednu noc. Ale budete určitě potřebovat 2 dny na to, abyste si je důkladně prohlédy a 3 dny, abyste nasáli tu pravou atmosféru města. Pokud zůstanete celý týden, tak určitě objevíte všechny krásy města, vyrazíte na nákupy a nebo se zúčastníte výletů např. do Selangor a nebo Batu jeskyní , na které byste němeli rozhodně minout.

Mešita Kuala Lumpur

Kuala Lumpur je krásnou ukázkou jak se stará doba skloubila s novou. Důkazem může být zřejmý při kombinaci na koloniální fasády Sultan Abdul Samad , které se mísí s moderním stylem vysokých, majestátních věží Petronas . V krásném Kuala Lumpuru bychom našli určitě další příklády spojení dávných věků s moderní dobou.

Další zajímavostí, kterou stojí určitě vidět je stará železnice a Masjid Jamek.

Při návštěvě Kuala Lumpuru si můžete jen tak sednout a pozorovat okolí a věřte, že i tak budete mít spoustu krásných zážitků a dovolenou si zde budete užívat plnými doušky. Uprostřed uspěchané metropole je spousta uklidňujících míst, kde můžete objevovat krásnou kulturu hlavního města Malajsie.

Online srovnání Kuala Lumpur

Porovnejte si online nabídky zájezdů a dovolených do Kuala Lumpur. Získejte online nejlevnější zájezd. Stačí do formuláře zadat základní informace o vaší představě dovolené.

(2010 - 2024)