Dnešní akce zájezdů

Vyberte si zájezd s výraznou slevou:

od 6 420 Kč

TURECKO - Last Minute

od 16 120 Kč

KAPVERDY - Last Minute

od 9 900 Kč

KYPR - Last Minute

od 29 230 Kč

MALEDIVY - Last Minute

Maledivy letecky

Maledivy hotel

Země:

Maledivy

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 31 070 Kč

Turecko letecky

Turecko Hotel

Země:

Turecko

Délka:

od 5 dní

Cena:

od 8 520 Kč

Kypr letecky

Kypr Hotel

Země:

Kypr

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 12 490 Kč

Kapverdy letecky

Kapverdské ostrovy

Země:

Kapverdské o.

Délka:

od 8 dní

Cena:

od 18 690 Kč

Perlis Malajsie - Last Minute Zájezdy - Nejlevnější, srovnejte

Malinkatý stát Perlis se nachází na severovýchodě Malajsie , který na severu hraničí s Thajskem a na jihovýchodě se státem Kedah. Přestože je Perlis nejmenším státem, je přesto pro ostatní státy pomyslným velkým rivalem díky své přírodě, kultuře a historii. Roztodivné vesnice, malebná scenérie a starodávné tradice.

Perlis je ideálním místem pro ty, kteří chtějí poznat krásu dávných časů a utéct alespoň na okamžik od rušných velkoměst.

Státní muzeum Perlis

Zemědělství, rybolov a lesnictví jsou hlavní ekonomickými zdroji Perlisu. Stejně jako Kedah, je Perlis nazýván „rýžovou mísou“ země. Dále se zde také zpracovává cukr, kaučuk, melouny a mango.

Pláž

Co v Perlisu navštívit:

Kangar je hlavním městem Perlisu a nachází se v samotném centru tohoto státu. Město je obklopeno krásnou přírodou. Kangar patří mezi menší města se starobylou architekturou a všechny krásy města jsou v dostupné v pěší vzdálenosti. Město je ideální pro hezké procházky. Hlavní atrakcí Kangaru je mešita Masjid Alwi.

ARAU

Královské město Arau se nachází 10 km od Kangaru. Největší atrakcí je zde královská mešita a královský palác, které jsou neopakovatelnou ukázkou kombinace malajském a islámské kultury.

Arau je také přestupním místem pro návštěvníky, kteří cestují z Kuala Lumpuru do Langkawi. Z Arau je přímé spojení s Kuala Perlis, kde je terminál lodí pro odjezd do Langkawi.

KUALA PERLIS

Hlavní přístav pro cestující z ostrovů Langkawi. Kuala Perlis je znám pro výlov ryb a výborné míto pro milovníky ryb, neboť nabízí široký výběr rybích restaurací.

PADANG BESAR

Město Besar Padang je město barev, hudby a krásných památek. Je také hlavní zastávkou při cestách mezi Singapurem, Malajsií a Thajskem. Město je známé také pro spoustu obchodů, kde se dají nakoupit výrobrné věci za skvělé ceny.

Vydejte se na nejlevnější dovolenou. Na last minute zájezd. Srovnejte si výhodné nabídky do Perlis.

(2010 - 2024)